Om oss

En allsidig firma inom tak och tätskikt

Vi är en allsidig firma som erbjuder det mesta som rör tak. 

Vi är främst specialister med gedigen erfarenhet inom tätskikt på låglutande tak, som papptak och sedumtak. Dessutom kan vi installera solceller på ditt tak. Våra duktiga och välutbildade montörer har gedigen erfarenhet inom ytskikt som  innegårdar, terasser eller parkeringsdäck med mera. Kontakta oss gärna om du vill veta mer om våra tjänster. 

Ingen jobb är för stor eller litet för oss. Vi utför allt från mindre villatak till större industrilokaler.

Våra anställda har alla nödvändiga certifikat och vi har en gedigen erfarenhet som gör att vi kan jobba effektivt – oavsett om det gäller att lägga ett papptak eller om det handlar om ett arbete med plåt inblandat. De jobb vi utför ska vara av högsta kvalitet och ske inom överenskommen tidsram till ett överenskommet pris.

Vi vill bygga långsiktiga relationer

Vi har alla typer av kunder i Stockholm med omnejd och kan visa upp referenser från företagare, fastighetsägare och bostadsrättsföreningar såväl som privatpersoner.

Noggrannhet och effektivitet är nyckelorden i vår verksamhet och vi strävar alltid att bygga långsiktiga relationer med våra kunder. Vår personal är den bästa i branschen och levererar alltid förstklassigt resultat. 

Våra priser är mycket förmånliga och vi lämnar garanti på alla arbeten. 

papptak Stockholm om oss

Välkommen att kontakta oss för kostnadsfri besiktning och offert!