Papptak Stockholm

Experten på papptak | Kvalitativa tak från svenska leverantörer

Våra tjänster

Tak

Vi jobbar med nyläggningar, omläggningar, reparationer och ombyggnationer av tak i Stockholmsområdet. Vi arbetar med tak på alla typer av fastigheter inklusive industrilokaler, hyresfastigheter, villor, garagetak, förråd m.m.

Om du är ute efter något annat material än papp kan vi även hjälpa dig med exempelvis plåttak eller tegelpannor.

Våra kunder både företag och bostadsrättsföreningar och dig som privatperson. Målsättningen är att leverera våra tjänster inom takläggning med högsta service och kvalitet till alla våra kunder oavsett storlek och omfattning på jobbet.


Plåtarbeten

Vi erbjuder som komplement även att utföra enklare plåtarbeten. Exempel på sådana kan vara ny fotplåt, krönplåt, montage av befintliga plåtar och inte minst taksäkerhet som stegar och räcken. Ett plåttak – rätt lagt – ska hålla under flera, flera år och här är vi bästa alternativet. Givetvis ger vi garanti på jobbet och detta i form av 10 år.

plåttak stockholm

Taktvätt

Ett av de mest effektiva sätten att komma undan dyra omkostnader då det kommer till taket är att tvätta det. Vi använder oss av en miljövänlig metod då vi utför taktvättar. Med hjälp av ultrarent vatten så tvättar vi taket och detta utan skada för vare sig männiksor, djur eller natur. Ett enkelt sätt att förlänga livslängden på taket och samtidigt ge den där estetiska knuffen i rätt riktning. Kombinera gärna din taktvätt med en fasadtvätt.

Takskottning

Vi erbjuder vintertid även takskottning vid behov. Antingen via löpande avtal eller på anrop när behovet uppstår. Ett perfekt komplement för företagare som vill slippa oroa sig för snön på taket och istället ägna sig åt sin dagliga verksamhet.

Taksäkerhet: Då det är du som fastighetsägare som ansvarar för att taksäkerheten på ditt hus uppfyller alla krav så ligger det också på ditt bord att då och då kontrollera att allting ser bra ut. Anlitar du oss så gör vi en fri kontroll och lämnar en offert på vad eventuella åtgärder skulle kosta. Vi är certifierade takkonsulter och vi lämnar alltid tio års garanti på utförda jobb inom taksäkerhet. En typisk åtgärd inom taksäkerhet gäller snörasskydd och vi tänkte förklara fördelarna med att låta oss montera sådana på ditt hus:

  • Du minimerar risken för personskador och skador på egendom
  • Dina hängrännor utsätts inte för den onödiga – och tunga – belastning som snö kan ge
  • Snö på taket ger isolering och håller ditt tak rent
  • Du kan själv välja då det är dags att skotta

Tänk på att snörasskydd måste anpassas efter just ditt hus och tak. Vi kan hjälpa er att hitta rätt vid exempelvis infästningarna. Alla våra produkter inom taksäkerhet är svensktillverkade och utformade efter vårt nordiska klimat.

Vi erbjuder totallösningar för alla typer av tak!